Zeige Ergebnis 1 bis 2 von 2

Thema: STARFACE Trunk

  1. #1
    STARFACE Crew
    Benutzerbild von caryon
    Registriert seit
    05.01.2007
    Beiträge
    136

    Standard STARFACE Trunk

    Hi There,

    I have a STARFACE solution running in my company. And now I tried the SF Homeedition a t home. But how do I get the Homeedition to register correct to my SF in the company?

  2. #2
    STARFACE Crew
    Benutzerbild von caryon
    Registriert seit
    05.01.2007
    Beiträge
    136

    Standard I found out myself

    finally I found out how to solve this.

    first of all you have to setup a normal sip phone on the master system.

    then you go to your slave system:
    within your administration are: go to "lines" create a new line and add a new provider

    Konfiguration:
    Type: friend
    host: <PUT_IN_HERE_YOUR_MASTER_SYSTEM_IP>
    dtmfmode: rfc2833
    auth mode: Username/Password
    auth: plaintext
    canreinvite: no
    allow: alaw, ulaw
    insecure: very
    qualify: no
    fromuser: ???????

    And thats about all you need to to.

Ähnliche Themen

  1. Firewall-Konfiguration für den erfolgreichen Betrieb von STARFACE
    Von Philipp im Forum STARFACE Einrichtung & Administration
    Antworten: 20
    Letzter Beitrag: 27.01.2010, 09:34
  2. Click and Dial with STARFACE Firefox Plugin
    Von FakeUser im Forum STARFACE addons & integration
    Antworten: 4
    Letzter Beitrag: 26.02.2008, 14:07
  3. howto install Starface on an existing System ?
    Von FakeUser im Forum STARFACE Installation
    Antworten: 2
    Letzter Beitrag: 08.02.2007, 12:01
  4. Can I connect a FritzBox to STARFACE?
    Von FakeUser im Forum Vendor information & Hardware compatibilty
    Antworten: 1
    Letzter Beitrag: 31.01.2007, 22:47
  5. STARFACE and Mac Adressbook??
    Von FakeUser im Forum STARFACE addons & integration
    Antworten: 1
    Letzter Beitrag: 18.01.2007, 10:59

Lesezeichen

Forumregeln

  • Es ist Ihnen nicht erlaubt, neue Themen zu verfassen.
  • Es ist Ihnen nicht erlaubt, auf Beiträge zu antworten.
  • Es ist Ihnen nicht erlaubt, Anhänge hochzuladen.
  • Es ist Ihnen nicht erlaubt, Ihre Beiträge zu bearbeiten.
  •